SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı Vekil Adayı Hüyük İle Galerici Esnaflarını Ziyaret etti

Başkan Yazgı Vekil Adayı Hüyük İle Galerici Esnaflarını Ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 27.04.2015 - 15:14

Başkan Yazgı Vekil Adayı Hüyük İle Galerici Esnaflarını Ziyaret etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili seçimleri öncesi Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük’le birlikte Galericiler sitesi esnaflarını ziyaret ederek destek verdi.

Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük ve Ak Partili yöneticilerle birlikte esnafları ziyaret eden Başkan Yazgı “ 7 Haziran’da yapılacak seçimler hem Aksaray’ımız hem de ülkemiz için dönüm noktası. Halkımızda bunun bilincinde. Esnaflarımızda bunun bilincinde. İstikrarın sürmesi ekonominin düzgün gidebilmesi için muhakkak en güçlü şekilde bizim temsil edilmemiz gerekiyor Hükümetimizde. O nedenden dolayı Ak partiye teveccühleri onlara güveni üst seviyede gördüm. İnşallah bunun daha da artarak devam edeceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük’te kendisi programlarında yalnız bırakmayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ’ya desteğinden dolayı teşekkür ederek “ Sayın Başkanımız sağ olsun her zaman olduğu gibi partimizin ve bizlerin yanında desteklerini sürdürüyor. 7 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Ben inanıyorum ki halkımız bunun ne kadar önemli olduğunun bilincinde. Halkımızın partimize ve bizlere vereceği destekten hiçbir şüphemiz yok. Biz halkımıza onlarda bize güveniyor. ”Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021