SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Sağlık-Sen Ziyaret Etti

Başkan Yazgı, Sağlık-Sen Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 17.03.2018 - 11:30

Başkan Yazgı, Sağlık-Sen Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Tıp Bayramı dolayısıyla Sağlık-Sen Başkanı Rıfat Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Başkan Yazgı “Tıp Bayramı dolayısıyla Sağlık- Sen i ziyaret ediyoruz. Allah yardımcınız olsun en zor iş bir belediye başkanlığı iki sağlıkla uğraşanlar çünkü hepimizin amacı vatandaşlarımızı memnun etmek en iyi hizmeti vermek, onun için gayretli çalışmalar yapıyorsunuz. Teşekkür etmek istiyorum. Tıp bayramınız kutlu olsun” dedi.

Ziyarette konuşan Sağlık-Sen Başkanı Kaya “ Biz insanla uğraşıyoruz. Sizde aynı şekilde insanla uğraşıyorsunuz. Gerçekten zorluğu var ama bu işin tatlı ve güzelliği sonuçta bir duası var. Bizde bütün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutladık. Bizde üye ayrımı hiçbir zaman olmadı. İnsan ayrımı hiçbir zaman olmadı. Biz insan odaklı çalıştığımız için bütün sağlık çalışanlarımızı hepsinin mesaj yoluyla kutladık. Allah razı olsun. Ziyaretinizden ve desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Daha sonra günün anısına sendika yönetim kuruluna ve sendika başkanı Rıfat Kaya’ ya günün anısına Belediye Başkanı Yazgı tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021