SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yazgı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

A - +

Aksaray Haberleri - 13.08.2015 - 11:48

Başkan Yazgı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler verip muhtarların mahalleleri hakkında talep ve önerilerini dinledi.

Bir gününü muhtarlara ayıran Başkan Yazgı, Başkan Yardımcıların da hazır bulunduğu toplantıda gün boyu 48 mahallenin muhtarıyla yüz yüze görüşerek istek ve önerileri dinledi.

Başkan Yazgı, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Aksaray Belediyesi’nin bu yıl ve 2016 yılı içerisinde yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Yazgı, her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Aksaray oluşturmak olduğunu belirten Başkan Yazgı, “Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmalarda Muhtarlarımıza da önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Muhtarlarımızın taleplerini ve önerilerini önemsiyoruz. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz, bundan sonrada sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan toplantının çok verimli geçtiğini, istek ve taleplere anında yine bu toplantıda karşılıklı çözüm önerilerinin sunulmasının da önemli olduğunu vurgulayan muhtarlar “başkanımızla el ele, şehrin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021