Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı Medya Mensuplarıyla buluştu

Başkan Yazgı Medya Mensuplarıyla buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 09.01.2015 - 16:05

Başkan Yazgı Medya Mensuplarıyla buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Aksaray’da faaliyet gösteren medya mensupları ve yaygın basın temsilcileri ile Somuncu Baba Sofrasında düzenlenen kahvaltılı programda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray basını ile çok iyi bir dayanışma içinde olduklarını ve yaptıkları hizmetleri basın aracılığı ile kamuoyuna tanıttıklarını ifade ederek şunları söyledi “Öncelikle tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Burada değerli cemiyet başkanlarımızla birlikte hem televizyon hem gazete hem de radyodan çok değerli basın mensubu arkadaşlarımız var.

Bizim Belediye olarak yaptığımız çalışmaları halkımıza yansıtacak en önemli unsurlardan biriside basınımızdır. Basın çalışanlarımıza ben teşekkür ediyorum. Çünkü her an her koşulda her şartta mesai kavramı olmadan yaptıkları bu gayretli çalışmalarda bizleri, ülkemizde ve Aksaray’ımızda gelişen olayları anında yerinde görüntülemeleri, yazılarını da basına aktarmaları suretiyle gayretli çalışmaları ile devam eden yoğun temponun içerisindeler. Bu nedenden dolayı vermiş oldukları emekler ve karşılığında da almış oldukları ücretleri de sonuna kadar hak ediyorlar.

Bizler her türlü faaliyetlerde inşallah birlikte beraberlik içerisinde olacağız. Bizim elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.”

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar: “: Belediye başkanımız bizlere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle çalışan gazeteci arkadaşlarımıza bir kahvaltı verdi. Bu kahvaltı İçin öncelikle başkanıma teşekkür ediyorum. Medya sektöründe çalışan tüm arkadaşlarımızla birlikteyiz, beraberiz. Bu beraberliğe vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Tüm medya sektöründe çalışan arkadaşlarımızın da bu gününü kutluyorum.”

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen: Bir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde daha bir araya geldik. Allah’a çok şükür bizleri 1 yıl sonra tekrar buluşturdu. Gazetecilik çok zor bir zanaat her zaman söylüyoruz. Fedakârlık isteyen bir meslek grubudur. Hayatınızdan yaşantınızdan fedakârlık etmezseniz gazetecilik yapamazsınız. Gazetecilik sorumluluk isteyen bir meslektir. Keza bütün meslek grupları sorumluluk ister ama gazeteciliğin sorumluluğu çok fazladır. Bu müstesna günde bizleri bir araya getiren sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021