SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Madeni Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

Başkan Yazgı, Madeni Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 20.04.2018 - 16:05

Başkan Yazgı, Madeni Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri, Madeni Sanatkârlar Odası Yeni Başkanı Murat Tekin ve yönetimini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri, genel kurul ile Aksaray Madeni Sanatkârlar Odası Yeni Başkanlığına seçilen Murat Tekin’ i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette Oda Başkanı Tekin oda çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler. Tekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İnşallah ilimiz için, İlimiz sanayi esnafı için sizleri sık sık rahatsız edeceğiz. Bir ilin can damarı olan esnaflarımız bir temsilcisi olarak ilimiz için yapılacak olan her işe destek olacağız.”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı öncelikli olarak Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesinden bahseden Başkan Yazgı, “TOKİ aracılığı ile yapacağımız sanayi sitemizin ihalesi sonuçlandı. İhaleyi alan firmamız belli. Güçlü bir firma. Nisan ayı itibariyle şehrimize geldiler ve şantiyeyi kurmaya başladılar. Biran önce inşaat çalışmalarına başlayacaklardır. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan esnaf oda başkanlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Madeni Sanatkârlar Odası Yeni Başkanı Murat Tekin’ e çiçek verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021