SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Hürriyet Mahallesinden ‘EVET’ Sözü Aldı

Başkan Yazgı, Hürriyet Mahallesinden ‘EVET’ Sözü Aldı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.03.2017 - 14:41

Başkan Yazgı, Hürriyet Mahallesinden ‘EVET’ Sözü Aldı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumu öncesi, ‘evet’ için yaptığı saha çalışmalarına Hürriyet mahallesinde gerçekleştirdiği mahalle toplantısıyla devam etti.

Hürriyet Mahallesinde gerçekleşen Mahalle Meclis Toplantısına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya eşi Hasibe Yazgı’da eşlik etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, her seçimde olduğu gibi bu seçimde hanımlara büyük görev düştüğünü aktardı.

Vatandaşlara referandumda neden evet denilmesi gerektiğini detaylarıyla anlatan Başkan Haluk Şahin Yazgı, mahallelilerden evet oyu istedi. Vatandaşların referandumla ve yeni sistemle ilgili merak ettikleri soruları yanıtlayan Yazgı, “Daha güçlü bir Türkiye için geleceğimiz için mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek halkımıza neden evet denilmesi gerektiğini hemşerilerimizin ayağına gidip anlatacağız ”dedi.

Başkan Yazgı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren kıymetli hanımefendilerden bu günümüz ve yarınımızın sözünü aldık. Devletimizin bekası için referandumda sonuna kadar bizde varız diyen tüm hanımlara teşekkür ediyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021