SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı Hamidiye Mahallesinde Halkla Buluştu

Başkan Yazgı Hamidiye Mahallesinde Halkla Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 21.03.2017 - 9:52

Başkan Yazgı Hamidiye Mahallesinde Halkla Buluştu

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, referandum öncesinde mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu Hamidiye-Alaca Mahallesine giderek mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Yazgı, Hamidiye-Alacalılardan Referandum seçimine destek istedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ise hanımlara yönelik konuşarak Türkiye’nin 16 Nisan tarihinden sonra daha güçlü bir konuma ulaşacağını söyledi.

Hamidiye-Alaca Mahallesine belediye olarak yapılan hizmetleri sıralayan Başkan Yazgı, önümüzdeki günlerde mahalle iç yollarının bakım ve onarımının yapılacağını bildirdi.

Mahalle sakinlerinin park isteğini de geri çevirmeyen Başkan Yazgı, Mahallelilerin isteği doğrultusunda mahalle merkezinde bulunan eski yapıların kaldırılacağını ifade etti.

Başkan Yazgı, Hamide-Alaca Mahallesinde eskiden belediye binası olarak kullanılan bina içerisine, talep olması halinde AKMEK benzeri kurs açılabileceğini işaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, talihsiz bir kazada sonucu tedavi altına alınan bir hastanın evine ziyaret ederek geçmiş olsun dilediğinde bulundular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021