SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü Kutladı

Başkan Yazgı, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.03.2015 - 14:06

Başkan Yazgı, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü Kutladı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı Hanımefendi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü Dolayısıyla Down Cafe’de Özel Çocukları ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve beraberinde Tarım eski Bakanı Sami Güçlü ve eşi Emine Güçlü ile birlikte Down Cafe’ye giderek özel çocukları ziyaret etti.

Başkan Yazgı ile Tarım eski Bakanı Sami Güçlü özel çocukların Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nü kutladı.

Başkan Yazgı, özel çocuklara hitaben yaptığı konuşmada her zaman yanlarında olduğunu belirterek “Özel çocuklar diye tanımladığımız bu kardeşlerimiz toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Onlar gerçekten özel insanlardır. Bizler gerek şahsımız gerekse belediye olarak bu kardeşlerimizin her zaman yanlarındayız. Bizler, özel vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Hanımefendi, daha sonra özel çocukların kurs eğitimi gördüğü atölyede düzenlenen garsonluk ve servis aracının nasıl kullanılacağı konusundaki kursa katılarak özel öğrencilerin aldıkları eğitimi gözlemlediler.

Down Cafe yetkilileri ise özel çocukları bu anlamlı günlerinde ziyaret ederek moral veren Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile eşi Hasibe Yazgı,Tarım eski Bakanı Sami Güçlü ve eşi Emine Güçlü’ye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021