SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

A - +

Aksaray Haberleri - 28.06.2017 - 14:38

Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, birim müdürleriyle birlikte belediyede çalışan bütün personellerle bayramlaştı.

Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.

Belediye personelinin gece gündüz özveri ile Aksaray’a hizmet ettiğini belirten Başkan Yazgı konuşmasında şu görüşlere yer verdi “ Hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun. İnşallah ailenizle birlikte güzel, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmişsinizdir. Ben her şeyden önce yapmış olduğunuz hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sene de Ramazan ayında hep birlikte mahallelerde iftarımızı yaptık. Meydan da güzel bir Ramazan Sokağı düzenleyerek Ramazanın güzelliklerini göstermeye çalıştık. Belediyemizin sosyal yardımlaşması anlamında çok ciddi atılımlar yaptık. Göreve geldiğimizden bu yana ihtiyaç sahibi olan ihtiyacı olan birçok kardeşlerimize de yardım elini sonuna kadar uzattık. Birçok ilklere imza attık Bunu sadece biz tek başımıza müdürlerimizle başkan yardımcılarımızla değil sizlerle beraber yaptık. Biliyoruz ki tek başına olmaz bu şeyler hep beraber olur. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bulunduğunuz yerde yapmış olduğunuz çalışmalarla gayretlerle hem bizim yüzümüzü Ak ediyorsunuz hem de yapmış olduğunuz çalışmalarla vatandaşlarımızı memnun ediyorsunuz” dedi.

Başkan Yazgı, daha sonra İtfaiye Müdürlüğü’ne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşarak, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı.

İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, “İtfaiye bizim en önemli birimlerimizden bir tanesi. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Yazgı itfaiye personeline hitaben yaptığı konuşmada “Hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun. Çok güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Görevimize tekrardan sıkı sıkı sarılarak devam edeceğiz. İtfaiye bu işin gerçekten en önemli. Sizlerin yangınlara gerektiği şekilde müdahale etmeniz sayesinde Allah razı olsun hepinizden çok büyük bir sıkıntı yaşamadan 3 seneyi doldurduk.

2017 yılının 6 aylık raporunda şunu görüyorum ki 3028 yangına müdahale edilmiş. Bu büyük bir başarı ve bunlarda herhangi bir can kaybı olmamış. Bu sevindirici bir durum. Trafik kazalarına da müdahalelerimiz oluyor bizim araçlarımız ve ekipmanlarımız bu noktada gelişmiş durumda.” dedi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı son olarak Belediye hizmet binasında görev yapan belediye personelinin bayramını kutladı.

Başkan Yazgı, konuşmasının devamında sözlerini şöyle sürdürdü “Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Her zaman söylediğimiz gibi bizim için önemli olan çalışmalarımızda en üst düzeyde en büyük gayreti göstermek suretiyle halkımıza hizmet etmektir. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Üzerinize düşen çalışmayı en iyi şekilde gerçekleştirdiniz. Ramazan ayını çok güzel, mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirdik. Bütün birim müdürlerimizin yapmış olduğu çalışmalar gerçekten öz verili, kaliteli biz hep bunu hedefledik. Bu hedefimizi de çok şükür sizlerle beraber gerçekleştiriyoruz. Biz 3 sene önce başlarken göreve dedik ki burada yapacağımız bütün çalışmalarımızda ki ana maksadımız ve ana amacımız Aksaray da ki bütün hemşerilerimizi memnun olduğu mutlu olduğu bir şehri oluşturmak. Onların huzurlu ve güzel bir şekilde yaşayacakları alanlar oluşturmak, bu nedenden dolayı biz her anlamda ulaşım anlamından tutunda, yolların kalitesine varıncaya kadar, yaptığımız sosyal faaliyetlere varıncaya kadar bu noktada gerçekten de çığır açtık. Çok büyük yeniliklere imza attık. Hep ilkleri yaptık ilkleri geçekleştirdik. Ama bunu yaparken tek başımıza yapmadık sizlerle beraber yaptık. Sizlerle birlikte yaptık. Biz bir ekibiz ve bu ekibin içerisinde çalışan bütün arkadaşlarım benim için çok değerli ve önemli. Benim en büyük düsturum herkes işini en iyi şekilde yapacak. Herkes en güzel şekilde çalışmasını sunacak ki burada aldığımız paranın hakkını verelim. Yani hem “Allah razı olsun” dedirtelim. Hem de rabbimizin huzuruna çıktığımız zaman bu çalışmalarımızda alnımız açık olsun. Gönlümüz ferah olsun. O nedenden dolayı öz verili çalışmalarımızdan dolayı ve bundan sonra yapacağımız daha da artan oranda güzel hizmetlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun hem güzel günlerimizde hem de daha güzel bayramları hep beraber sevdiklerimiz ile yaşamanızı temenni ediyorum. Dediğim gibi biz büyük bir aileyiz ve buradaki amacımız şehrimize en güzel hizmeti sunabilmek en güzel çalışmaları sunabilmek ve bununda gayreti içerisinde bulunacağız. Bu çalışmalar içinde emeği geçen bütün kardeşlerime, bütün arkadaşlarıma bütün çalışma mesai deki değerli başkan yardımcılarımızdan tutunda müdürlerimize ve bütün çalışanlarımıza huzurlarınızda tekrardan teşekkür ediyorum. Tekrar Ramazan bayramınız mübarek olsun. Allah yardımcınız olsun. Hizmet süremiz içerisinde en iyi şekilde çalışmalarımızı yaparak vatandaşlarımızın huzuruna çıkmayı bizlere nasip etsin. Hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı, belediye de çalışan personelle bayramlaştı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021