SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı ve Ak Parti Heyetinden AVM Esnaflarına Ziyaret

Başkan Yazgı ve Ak Parti Heyetinden AVM Esnaflarına Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 17.03.2017 - 10:06

Başkan Yazgı ve Ak Parti Heyetinden AVM Esnaflarına Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Ak Parti Aksaray İl Başkanlığı heyeti, 16 Nisan’da yapılacak Halkoylamasının tanıtımı kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer, EFOR alış veriş merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ettiler.

Başkan Yazgı ve beraberindeki Ak Parti heyeti, alış veriş merkezi içerisindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, hasbihalde bulundu.

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, esnaflar ve vatandaşlarla yaptıkları sohbet sırasında

16 Nisan’da yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu (Halkoylaması) hakkında bilgiler aktardılar. Başkan Yazgı, Yeni Hükümet Sistemi’nin önemini ve Türkiye’ye yapacağı kazanımlarını anlattı.

Esnaflar ve vatandaşlar ise 16 Nisan’da yapılacak referandumda Türkiye’nin geleceği için EVET diyeceklerini kaydettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021