SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Özkök’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Özkök’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.11.2016 - 10:36

Başkan Özkök’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Öğretmenlerimiz, geleceğimizin olduğu kadar, milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır” dedi.

Eğitim ordusu güçlü olmayan bir milletin, uygarlık yolunda ilerlemesinin mümkün olamayacağını vurgulayan Özkök mesajında şunları kaydetti; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, öğretmenler toplumun en özverili ve saygıdeğer öğeleridir. Eğitim ordusu güçlü olmayan bir milletin, diğer alanlarda kalıcı başarılar kazanması, uygarlık yolunda ilerlemesi mümkün değildir .Geleceğimizin ve uygarlığımızın gerçek mimarı, öğretmenlerimizdir. Çocuklarımıza iyiyi, doğruyu, güzeli öğreten, sosyalleşme sürecindeki en önemli yol gösterici olan öğretmenlerimiz, geleceğimizin olduğu kadar, milli birlik ve beraberliğimizin de teminatıdır. Özkök “Eğitimin Pahalı Olduğunu Düşünüyorsanız, Cehaletin Bedelini Hesaplayamazsınız” diyerek “En büyük yatırımın, insana ve eğitime yapılan yatırım olduğu unutulmamalıdır. Eğitim dünyasına yapılacak hiçbir yatırım karşılıksız kalmayacaktır. Aksaray Ticaret Borsası, eğitime katkı sağlamaya bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın Öğretmenler Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021