SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Özkök’ün , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Özkök’ün , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.01.2017 - 16:23

Başkan Özkök’ün , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özkök, mesajında, basının demokratik hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirtti. Türk basınının 15 Temmuz ve sonrasında önemli bir demokrasi sınavı verdiğini ifade eden Özkök, şunları kaydetti:

“Basın çalışanları 15 Temmuz’da milletimize yapılan darbe girişiminde demokrasiye sahip çıkmıştır. Basın kuruluşlarımız vatandaşlarımızdan önce darbeye hayır diyerek demokrasinin yanında yer almıştır. O yüzden basınsız bir demokrasi düşünülemez. Basının özgür olmadığı bir ülkede demokrasiden ve özgürlüklerden söz edilemez. Günümüzde taşıdığı değer ve önem gittikçe artan iletişimin en etkili kanallarından olan basının, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aksaraylı gazeteci arkadaşlarımız olmak üzere bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021