SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Özkök ‘Lider Çocuk Tarım Kampı’na Katılan Öğrencileri Kabul Etti

Başkan Özkök ‘Lider Çocuk Tarım Kampı’na Katılan Öğrencileri Kabul Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 30.04.2019 - 13:25

Başkan Özkök ‘Lider Çocuk Tarım Kampı’na Katılan Öğrencileri Kabul Etti

“Lider Çocuk Tarım Kampı” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlemiş olduğu Kazıcık tol köyü öğrencileri Aksaray Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ziyarete Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet Ercan, Okul Müdürü Abdulkadir Halaçoğlu ve sınıf öğretmeni Feride Güvenç Özmen katıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, 4. sınıf öğrencilerine doğa bilinci ve çevre farkındalığını kazandırmak, tarımla buluşmalarını sağlamak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenirliliği hakkında bilgi vermek ve 2019 yılı “ Sıfır Atık “ konusunda bilgilendirmek amacıyla ‘Lider Çocuk Tarım Kampı’ nı düzenlediklerini ve kampa 30 öğrencinin katıldığını söyledi.

Aksaray Ticaret Borsası Toplantı salonunda öğrencileri kabul eden Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yapılacak her projede yardımcı ve destekçi olacağını ifade etti. Özkök, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kamp süresince eğlenceli vakit geçiren çocuklar, Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezi içerisinde yer alan solucan gübre tesisini gezdi. Farklı yerler görüp ve yeni bilgiler edindiler. Kampın tekrar düzenlenmesini isteyen çocuklar, ileride hangi meslekleri seçeceklerini de dile getirdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021