SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Özkök “Dev Yatırım Yükseliyor”

Başkan Özkök “Dev Yatırım Yükseliyor”

A - +

Aksaray Haberleri - 04.06.2015 - 20:30

Başkan Özkök “Dev Yatırım Yükseliyor”

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Hasan Kurt, Mustafa Aydın, Raşit Oğuz, Meclis Üyesi Ali Hakan Acar ve Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ramazan Etlik ile beraber Tarım Ticaret İhtisas Merkezi Alanında incelemede bulundu.

Tarım Ticaret İhtisas Merkezi İnşaat’ının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Özkök ” Söz verdiğimiz gibi Tarım Ticaret İhtisas Merkezimizin İnşaatı hızla devam ediyor. İnşallah taahhüt ettiğimiz sürede teslim etmeyi ve özellikle kaliteden ödün vermemeyi hedeflemiştik. Gördünüz gibi Aksaray standartlarında ilk defa böyle bir mekan gerçekleşecek ki Aksaray tarımına , hayvancılığın ve sanayisine çok büyük katkı sağlayacaktır. Yaptığımız iş, büyüklük bakımından son yıllarda şehrimizin en büyük yatırımı. Bununla biz gurur ve onur duyuyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ekibimiz ile beraber yaşıyoruz. Bu gün çok mutlu bir gün. Firmada çok iyi bir çalışma sergileyerek hızla ilerliyor. Buda bizi çok mutlu ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Aksaray Ticaret Borsası Üyelerini selamlıyor saygılar sunuyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021