SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Karatay’dan tıp bayramı kutlaması

Başkan Karatay’dan tıp bayramı kutlaması

A - +

Aksaray Haberleri - 14.03.2017 - 17:03

Başkan Karatay’dan tıp bayramı kutlaması

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı basın açıklamasında tüm sektör temsilcilerinin bayramını kutladı.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Tüm insanhların sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri, hastalıktan korunmaları ve bir hastalığa yakalandıklarında tedavilerinin yapılmasında, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının vazgeçilmez bir yeri vardır. Sağlıkçılarımız her daim bizim sağlığımız için gece gündüz çalışan, bize hizmet veren insanhlardır. Türkiye’de insanların sağlıklarına kavuşmaları için, ‘Hipokrat Yemini’ ederek tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle sürdüren, kutsal bir mesleğin mensubu olan hekimlerimizin Tıp Bayrdamı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Karatay, Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da sağlık alanında dünya standartlarına göre teçhiz edilmiş hastane ve sağlık kuruluşları ile hizmet verildiğini belirterek, “Bu kuruluşlarımızda modern, tıbbın bütün uygulamalarının yer aldığı sağlık birimleri ile yöremiz insanına, yerli ve yabancı herkese ayrım gözetmeksizin en iyi şekilde sağlık hizmeti sunulmaktadır. AK Parti iktidarı ile her geçen yıl adeta çığır aştığımız sağlık sektöründe hem vatandaşlarımızın kaliteli ve daha güvenilir, daha kolay sağlık hizmeti alması sağlanmış, değerli hekimlerimizin de daha verimli ve daha güvenilir sağlık hizmetleri verebilmesi sağlanmıştır. Türkiye’de ve Aksaray’ımızda sağlık alanındaki çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ederken, bu anlamlı gün sebebiyle tüm Aksaray halkına öncelikle sağlık ve afiyetler diler, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının en anlamlı günleri olan ‘14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021