SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Karatay, ‘Vatandaşımız Bizi Kucaklıyor’

Başkan Karatay, ‘Vatandaşımız Bizi Kucaklıyor’

A - +

Aksaray Haberleri - 17.03.2017 - 9:45

Başkan Karatay, ‘Vatandaşımız Bizi Kucaklıyor’

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu kapsamında seçim çalışmalarını hızla devam eden AK Parti, vatandaşlarla kucaklaşarak yeni anayasa maddelerini anlatıyor.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve çok güzel bir hava olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “10 Şubat’tan bu tarafa baktığımız zaman Aksaray yavaş yavaş seçim havasına girdi. Bugün itibariyle, Allah izin verirse inşallah gördüğümüz kadarıyla bakıyoruz ki AK Parti teşkilatları Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımız tüm Türkiye’de Anayasayla ilgili madde değişikliklerini tek tek anlatıyor. Bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Ama vatandaşımıza indiğimiz zaman, onlarla kucaklaştığımız zaman şunu gördük ki saha çalışmalarında gerçekten güzel bir hava var. Evet’in güçlü bir şekilde çıkacağını, sadece Aksaray’da değil, Türkiye genelinde beklentimiz yüzde 60’ın üzerinde bir oy oranıdır. Bu oranla inşallah bu Anayasa Referandumumuzu evet olarak oylayacağımızı düşünüyorum. Aksaray’da da biz Allah’ın izni ile Sayın Başbakanımızın da o gün ifade ettiği gibi hem AK Parti’nin hem de MHP’nin 1 Kasım seçimlerine almış olduğu oylara baktığımız zaman yüzde 90 civarında bir oy oranı ortaya çıkıyor. Biz inşallah yüzde 90 rakamına ulaşmak için de 85 üzeri bir rakamla sandıktan sonuç alacağımızı düşünüyorum. Şu an gayet iyi bir ortam var. Beldelerimiz, köylerimiz, ilçelerimizi gezdik. Vatandaşlarımız gerçekten çok güzel karşılıyor. Şehir merkezindeki programlara katılıyoruz. Şu ana kadar çok olumlu bir havayla karşılaştık. Vatandaşımız bizi kucaklıyor. Bu anayasa değişikliği maddelerine sahip çıkmış olarak görüyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021