SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Karatay “Bunların Hesabı Tek Tek Sorulacak”

Başkan Karatay “Bunların Hesabı Tek Tek Sorulacak”

A - +

Aksaray Haberleri - 08.09.2015 - 13:33

Başkan Karatay “Bunların Hesabı Tek Tek Sorulacak”

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve Belde Belediye Başkanları ile il binasında ortak bir basın açıklaması yaparak terörü kınadı.
AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, terörün birlik ve beraberliği bozmak istediğini belirterek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Dağlıca da 16 asker Iğdır’da 12 polisimiz şerefsizce saldırı sonucu hakkın rahmetine kavuştu. Maalesef ülkemiz son günlerde terör örgütünün son çırpınışları olarak gördüğümüz şekilde oldukça fazla şehit verdi. Bunların hesabı tek tek sorulacaktır. O dağlarda bir tek terörist kalmayana kadar bu mücadele devam edecek. Tarihi bir dönüm noktasına gelmiş durumdayız. Ama hiçbir terör örgütü, ne devletimize ne milletimize zerre kadar bile olsa geri adım attıramayacaktır. Biz tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde bir arada yaşadık. Bu saldırıların tek bir sebebi var ki o da birlik ve beraberliği bozmaktır. Bu millet ve bu devlet buna müsaade etmeyecektir. İnşallah bir daha yaşanmaz. Bir dana terör nedeniyle şehit vermeyiz. Devletimize, milletimize yapılan hain saldırılar karşısında coşkuyla gitmek istediğimiz kongreye üzüntü ile gideceğiz. 5’inci olağan kongremiz hayırlı olur. Dün ve bugün yaşanan hain saldırılar karşısında ülkemizde 26 şehidimiz var. Bu acıyı biz millet olarak yaşıyoruz. Bu acı olaylar bizi yıldırmayacak. Ne bu millet, nede devletimiz zerre de olsa geri adım atmayacak. Bu hain ve kalleşlere gereken cevap gerektiği şekilde verilecektir. 2 binin üzerinde terörist öldürüldüğü açıklandı ama kökü kuruyana kadar bu mücadele devam edecek. Milletimiz sağduyu ile yaklaşsın. Amaç birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi ortadan kaldırmak. Bize görev düşense buradaki her arkadaşım şehit olmaya hazır ve nazırdır” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021