SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan ve Eşi Belediye Personeline Çiçek Verdi

Başkan ve Eşi Belediye Personeline Çiçek Verdi

A - +

Aksaray Haberleri - 09.03.2017 - 17:15

Başkan ve Eşi Belediye Personeline Çiçek Verdi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan bayan personellere gül ve kupa dağıtarak Kadınlar Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe hanımla birlikte belediye içinde çalışan bayan personellerin bulunduğu servisleri tek tek ziyaret ederek gül ile özel olarak yapılan porselen kupa hediye etti.

Kadınların toplumda her zaman saygın bir yerde olduğuna vurgu yapan Başkan Yazgı, “Bir toplumu ayakta tutan aile, aileyi ayakta tutan da kadınlardır. Yani kadın demek toplumun ve ailenin temel direği demektir. Dinimiz, geleneğimiz, örf ve adetlerimizde kadınlara her zaman öncelik tanınmıştır. Bizde hizmetlerimizde kadınlarımıza her türlü ayrıcalığı tanımaya devam edeceğiz” dedi.

Aksaray belediyesinde çalışan bayanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kendilerini ziyaret ederek çiçek ve kupa hediye eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile eşi Hasibe Yazgı hanımefendiye bu nazik davranışlarından dolayı Teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021