SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Dinçer Ramazan Ayı Birlik ve Beraberliğimizi Kuvvetlendiriyor

Başkan Dinçer Ramazan Ayı Birlik ve Beraberliğimizi Kuvvetlendiriyor

A - +

Aksaray Haberleri - 29.05.2019 - 13:31

Başkan Dinçer Ramazan Ayı Birlik ve Beraberliğimizi Kuvvetlendiriyor

Aksaray Belediyesinin geleneksel iftar Mahalle İftarları devam ediyor. Mahalle İftarlarının bu seferki adresi Hürriyet Mahallesi oldu.

Aksaray Belediyesi öncülüğünde Eroğlu Holding’in katkılarıyla Hürriyet Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Eroğlu Holding İnsan Kaynakları Müdürü Yücel Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yavuz Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı

Belediye Başkanı Evren Dinçer halka hitaben yaptığı konuşmada Ramazanın birlik ve beraberlik açısından sağladığı öneme dikkat çekerek “ Ramazan başladığından beri diğer mahallelerimizde iftar programlarına katılıyoruz. Bu programlar bizlerin kaynaşmasına ve bir araya gelmesine ve birbirimizi daha yakıdan tanımamıza vesile oluyor. Burada hem mahallemizin sorunlarını dinleme hem de sizlerle hasbıhal etme imkânı buluyoruz. Ramazanın güzelliklerinden bir tanesi de budur. Kaynaşmamızı sağlıyor ve birlik beraberliğimizi kuvvetlendiriyor. Bugün Hürriyet mahallemizdeyiz. Bundan sonra diğer mahallelerimizde de iftarlarımıza devam edeceğiz. Ramazan ayının sonlarına yaklaşıyoruz. İbadetle dolu dolu günlerimiz geçti. Hem vatandaşlarımızla bir araya geldik. Birlikte iftarlar yaptık. Görüşmeler yaptık. Ayrıca Ramazanın bu manevi ikliminden son derece istifade etmeye çalıştık son derece istifade ettik. Bu vesileyle yaklaşan Kadir Gecenizi ve Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim bizlere bir daha ki bayramları yaşatmayı ve birlik beraberlik içinde olmayı nasip eylesin. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Başkan Evren Dinçer, Hürriyet Mahallesi sakinleri ile birlikte iftar yaptı. Başkan Dinçer daha sonra vatandaşların isteklerini dinledi. Mahallesi sakinleri iftar sofrasından kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Teşekkür ettiler.

Eroğlu Holding İnsan Kaynakları Müdürü Yücel Doğan, ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yavuz Yılmaz’da yaptıkları ortak açıklamada “Bu organizasyonun tertiplenmesinde emeği geçen Belediye Başkanımız Evren Dinçer Beye ve ekibine, bu güzel program için teşekkür ederiz.” dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021