SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Dinçer Öğrencilerin İftar Davetine Katıldı

Başkan Dinçer Öğrencilerin İftar Davetine Katıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2019 - 12:12

Başkan Dinçer Öğrencilerin İftar Davetine Katıldı

Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi son sınıf öğrencisi Ramazan Köroğlu’nun Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in twitter hesabına “Evren Dinçer Başkanım yarın akşam evinize (öğrenci evimize) arkadaşları davet etsek sizde iftara gelir misiniz?” şeklinde Twett atması üzerine Başkan Evren Dinçer “Pideleri alıp geliyorum” şeklinde cevap verdi.

Başkan Evren Dinçer, Üniversite öğrencilerinin Büyük Bölcek Mahallesindeki evlerine söz verdiği gibi pideleri de alıp geldi.

Öğrenci Ramazan Köroğlu ve arkadaşları tarafından karşılanan Belediye Başkanı Evren Dinçer, tanışma faslının ardından öğrencilerle birlikte dualar eşliğinde iftarını açtı.

Büyük çoğunluğu Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden oluşan öğrencilerle birlikte iftar yapan Başkan Evren Dinçer, üniversite hayatı, Aksaray Belediye Başkanlığı ve projelerle ilgili gibi birçok konuda karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Evren Dinçer, öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı. Oldukça hoş ve samimi bir ortamda geçen buluşma sonrası öğrencilerin kendisi ile röportaj isteğini de kırmadı. Fakülteden mezun olacak öğrencilerin mezuniyet töreninde yayınlanmak üzere istenilen röportajı gerçekleştirdi ve mezuniyet günü düzenlenecek törende röportajı izleyecek öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Dinçer, yaptığı kısa açıklamada “Sosyal medyadan bizleri iftara davet eden öğrenci kardeşlerimizin sofralarına dediğimiz gibi pidelerimizle birlikte icabet ettik. Öğrenci kardeşlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in davetlerine icap ederek iftar sofralarına ortak olmasına çok sevinen üniversite öğrencileri “Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizleri kırmadı evimize geldi soframıza ortak oldu iftarımızı birlikte açtık. Sayın Başkanımıza çok Teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021