SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Dinçer “Aksaray sporumuzun Yanındayım”

Başkan Dinçer “Aksaray sporumuzun Yanındayım”

A - +

Aksaray Haberleri - 19.04.2019 - 17:40

Başkan Dinçer “Aksaray sporumuzun Yanındayım”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 68 Aksaray Belediyespor oyuncuları ile Dağılgan stadyumunda bir araya geldi.

Silifke maçı öncesinde son hazırlıklarını yapan Aksarayspor oyuncularına moral ve destek vermek amacıyla takımın antrenmanına katıldı.

Başkan Dinçer, Oyunculara antrenman öncesinde yaptığı konuşmasında “Ben sizlerde kazanma inancı ve kararlılığı görüyorum. Silifke hiç mağlubiyet almamış 1 yıldır. Bizler Silifke’ye o mağlubiyeti yaşatacağız hem de Allah’ın izniyle şampiyon olacağız. Siz gidin gelin kaybedip gelseniz de bizim takımımızsınız kazansanız da ama biliyoruz şehrin nabzı tamamen sizinle atıyor. Görüştüğüm herkes maçı konuşuyor, herkes sizinle beraber bunu bilin. Bizde billboardlara girdik sizinle beraber olduğumuzu sizin yanınızda olduğumuzu söyledik. Kalabalık bir ekip şeklinde geleceğiz Silifke’ye orada yanınızda olacağım. Allah’ın izniyle bu işi halledeceğiz. Alnımızın akıyla çıkacağız.

Oyuncular ise belediye başkanı Evren Dinçer’e takıma vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederek “Silifke deplasmanından galibiyetle gelip şampiyonluk kupasını sizlere Aksaray hediye edeceklerini söyleyerek. Bu zamana kadar elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da elimizden gelenin fazlasını yapacağız ve şampiyon olarak Aksaray’a döneceğiz” dedi.

Bülten No: 1/ 19.04.2019

68 Aksaray Belediyespor teknik direktörü Aydın Yavuz ise Aksaray sporlu oyuncuların altın grup olduğunu söyleyerek “Bu altın gruba hep beraber sahip çıktık. Bu zamana kadar bu şehrin Aksarayspor’ un bu çocuklar aktöreleri Bu aktörlerde Pazar günü rol alacaklar hep beraber destekleyeceğiz bakalım el mi yaman biz mi yaman. Hep beraber göreceğiz bizi buraya teknik kadro olarak davet edenler bu grubu oluşturanlar bu gruba destek veren tüm yönetim kuruluna, tüm taraftarlara gösterdikleri ilgi alakaya desteklerine teşekkür ediyorum. Yeni Başkanımız Evren Dinçer’e Allah’ın izniyle şampiyonluk yaşatmak için hep beraber güç birliği ile bu işi göreceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021