SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Altınsoy “Ramazan Rahmet Ayı”

Başkan Altınsoy “Ramazan Rahmet Ayı”

A - +

Aksaray Haberleri - 23.04.2020 - 11:10

Başkan Altınsoy “Ramazan Rahmet Ayı”

Koronavirüs dolayısıyla büyük sıkıntılar yaşayan ülkemizin Ramazan ayında huzura kavuşmasını temenni eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Devlet ve millet el ele vererek bu imtihanı inşallah kazanacağız” dedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla herkesin ilgili tedbirlere riayet ederek huzur içinde ibadetlerini yerine getirmesi isteyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy mesajında şunlara yer verdi: “Bu yıl da on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Koronavirüs nedeniyle buruk bir şekilde karşıladığımız Ramazan ayının bu salgından kurtulmamıza vesile olmasını diliyorum. Her türlü zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde çözdük. Ramazan ayı da birlik ve beraberlik duygularının arttığı en güzel günlerdendir. Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde almış olduğu zamanında ve yerinde tedbirlerle gerek sağlık alanında ve gerekse diğer alanlarda dünyada örnek gösteriliyor. İnsanlığın kurtuluşu, ülkemizin selameti için bol bol dua edelim. Allah’ın izniyle bu zorlu süreç geride kalacak. Devlet ve millet el ele vererek bu imtihanı inşallah kazanacağız. Bu vesileyle Ramazan ayının hayırlar getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum. Tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021