SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Altınsoy, Kadın Kolları İle Bir Araya Geldi

Başkan Altınsoy, Kadın Kolları İle Bir Araya Geldi

A - +

Aksaray Haberleri - 18.12.2017 - 14:24

Başkan Altınsoy, Kadın Kolları İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı. Göreve yeni gelen yönetim kurulu üyeleri ile tanışan Başkan Altınsoy, Türkiye gündemi ile alakalı yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Yönetim toplantılarına katılan Başkan Altınsoy’a teşekkür eden İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Değerli Başkanımız ile Kadın Kolları olarak uyumlu bir çalışma içerisinde olacağımıza inanıyorum. Geçmişten de başkanımızı tanıyoruz. Teşkilatımız içerisinde de başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. “Kadın kollarımız ile uyumlu çalışacağız” Kendisinin de teşkilatın içerisinden gelen bir kişi olduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Öncelikle değerli İl Kadın Kolları Başkanımız Ferhan hanım ve tüm yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Başkanımız kadın kolları teşkilatımızda ki başarılı çalışmaları ile bu gün İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelmiştir. Ben inanıyorum ki aynı başarısını görevinde de sürdürecektir. Allah nasip ederse önümüzde çok önemli bir seçim olan 2019 seçimi var. Bu süreç içerisinde çok sıkı bir çalışma içerisinde olacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021