SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Adayı Dinçer, Projelerini Açıkladı

Başkan Adayı Dinçer, Projelerini Açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.03.2019 - 9:43

Başkan Adayı Dinçer, Projelerini Açıkladı

Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından Aksaray’a yeni bir vizyon ve çehre kazandıracak olan projelerini açıkladı. Projeler arasında kentsel dönüşüm ve trafik, eğitim ve çevre, dar gelirliler ve yaşlılara konut, robotik otopark ve motor sporları için özel parkur, anında çözüm ekibi ve sosyal alanlardaki ihtiyaçlar gibi konular yer alıyor.

Aksaray Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan adayı Evren Dinçer’in proje tanıtım toplantısına AK Parti Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez ilçe Başkanı Hamza Aktürk, önceki dönem milletvekilleri Ruhi Açıkgöz, Mustafa Serdengeçti, Nevzat Palta, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyesi adayları, AK Parti’nin eski yeni il, ilçe, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

15 yıllık Aksaray belediyesindeki hizmetleri, Evren Dinçer ile devam ettirmek istediklerini vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Memleket işi gönül işi diyerek kutlu yola çıktık. Allah izin verirse milletimizle beraber yürüyemeye devam edeceğiz. Şehrimizde 15 yıldır milletimize hizmet ediyoruz. Yine bu dönemde de Allah nasip ederse Evren başkanımızla yola devam etmek istiyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz ise milletimizdir. Bu yolda gece gündüz çalışacağız ve durmayacağız. 3 haftamız var. Tevazu, samimiyet ve gayretle gönüller alacağız. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı 15 Temmuz Milli İrade Meydanında zaferimizi bir kez daha kutlamaya hazır olalım.”

Hizmet kervanının AK Parti ile devam etmesi gerektiğine değinen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “AK Parti 2002’den bugüne hedeflerini çok büyük çizmiş, geleceğe yönelmiş, hedeflerine kitlenmiştir. Türkiye seçime gidiyor. Kısa bir süre önce bir seçim yaparak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni hayata geçirmiştik. Hükümetimizin 4.5 yıl görevlerini icra edecek, bu sistemin mahalli kısmını tamlayacağız. Beldemizi, ilçelerimizi, illerimizi kimin idare edeceğine karar vereceğiz. Cumhurbaşkanımız önderliğinde, 4.5 yıl sürecek o hizmet kervanına, millete hizmetin ustası öncülüğünde devam eden bu hizmet kervanında Aksaray’ı koparmamaktır.” dedi.

Çevre Bakanlığından donanımlı Evren Dinçer’in Aksaray’da kesintisiz hizmete devam edeceğini belirten Milletvekili İlknur İnceöz de, “Evren başkanımız ne yapacaksa onun projeleri arasında olmasına hassasiyet gösteriyor. Güzel projeler hazırlandı. Vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya bu yola Evren Dinçer kardeşimiz ile devam etmeye talip olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz. Biz 1994’de İstanbul’da belediyecilik anlayışını Genel Başkanımızdan görmüştük. O günden sonra 2002’de iktidara geçtikten sonra yaptıklarımızla aziz milletimizin karşısına çıktık. 2004’den beri gelen başkanlarımız Aksaray’a çok güzel eserler ve hizmetler bıraktı. Tevazu ve samimiyetle kesintisiz bir hizmet için bayrağı Evren Dinçer kardeşimiz taşıyacaktır.” diye konuştu.

Önceki dönem Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise, “4 aydır dava kardeşlerimiz gece gündüz demeden çalışıyorlar. Aksaray’da çözülmesi gereken sorunlar var. Bu sorunları en iyi çözecek kişinin deneyimi ve Ankara’daki bürokrasiyi iyi bilen Evren Dinçer kardeşimle olacağını düşünüyorum. Seçildikten sonra Aksaray’ımızda güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum.”

Önceki dönem Milletvekili Nevzat Palta da, “AK Parti olarak 16 yıldır şehrimize ve ülkemize hizmet eden bir aileyiz. 2004 yılında Belediye Başkanı olduğumda Aksaray’ımıza 10 yıl hizmet ettim. O dönem ilimizin nüfusu 129 bin civarındaydı. Şuanda 220 bin nüfusa sahibiz. Bu süre içerisinde neler olduğunu tahmin edin. Hem hükümetimiz bir tarafta güçlü, milletvekillerimiz güçlü, bu ekibimiz ile birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yapmadığımız hizmetler kalmadı. Ama eksikliklerimiz olabilir. Bunları da bizden sonra bayrağı

devralan arkadaşımız tarafından giderilecektir. İnanç, samimiyet ve gayret olduğu sürece başarı ve hizmet ardından gelir.”

Önceki dönem Milletvekili Ruhi Açıkgöz ise, “AK Parti belediyeleri halkına yaptığı hizmetlerle gönüllerde kendisine yer bulmuştur. AK Parti belediyecilikte kabul görmüş bir markadır. Daha önce gelen başkanlarımız görevlerini yaptılar ama bizim hizmet anlayışımız hiçbir zaman değişmedi. Şehirler de insanlar gibi yaşayan birer varlıktır. Arızası çıkar, büyür, hastalanır, yeni ihtiyaçlar çıkar ama bunu zamanında tespit edip doğru olanı yapmak önemlidir. Evren Dinçer kardeşimizde AK Parti’nin hizmet anlayışıyla Aksaray’ı yönetecektir.”

Aksaray için neler yapılabilir konusunda projeler geliştirdiklerini ve şehrin ruhunu yaşatacak projelere önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, “Seçim takvimimizin büyük bir zamanını geride bıraktık ve az bir süremiz kaldı. Bu süreçte esnaflarımızla, gençlerimizle, mahalle sakinlerimizle, dezavantajlı gruplarımızla, mahalle sakinlerimizle, çocuklarımızla ve herkesle görüşmenin gayreti içerisinde olduk. Aksaray’ımızın ihtiyaç duyduğu projeleri, talep ve istekleri ortak akılla belirledik. Halkımızın isteklerine ve taleplerine nasıl cevap veririz, hangi projeler halkımız için elzem bunları masaya yatırdık. Ulaşımdan kültüre, kentsel dönüşümden, turizme uzanan geniş bir yelpazede projeler oluşturduk. Hepsi ayakları yere basan ve gerçekleştirilmesi muhtemel projelerdir. Gelecek nesillere daha güzel bir şehir bırakmanın gayretindeyiz. Bizim için şehirler birer canlı organizmalardır. Biz şehirlerin de ruhu olduğuna inanıyoruz. O ruhu yaşatacak, Selçuklu ruhunu diri tutacak dokunuşlar yapacağız. Çevre ve enerji konusunda önemli çalışmalarımız olacak. Ekonomisi güçlü, sağlıklı yapılara sahip bir şehir inşa edeceğiz. Bu projelerimizin haricinde de Aksaray’a kazandırmamız gereken projelerde olacak.” dedi.

Projelerini tek tek tanıtan Belediye Başkan adayı Evren Dinçer’in işte toplum tüm kesimin gönlüne dokunan projeleri,

KENTSEL DÖNÜŞÜM, ŞEHİR GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI, DAR GELİRLER VE EMEKLİLERE KONUT, YENİ BELEDİYE BİNASI, HASTA YAKINI KONUT EVİ, ROBOTİK OTOPARK, YENİ HASTANE BÖLGESİ KÜLLİYESİ PROJESİ, TAZİYE EVLERİ, KADIN VE GENÇLİK AKTİVİTE MERKEZLERİ, FUAR ALANI VE KONGRE MERKEZİ, TOKİ SEMT PAZARI, MOBİLYACILAR SİTESİ, BEDİR MUHTAR KÜLLİYESİ, ENGELSİZ PARKLAR, OKULLAR HAYAT OLSUN, SIFIR ATIK, BİSİKLET İSTASYONLARI, CAMİ TEMİZLİK EKİBİ, ANINDA ÇÖZÜM HİZMETİ, E-SPOR KULÜPLERİ DESTEKLEME, MOTOR SPORLARI İÇİN ÖZEL PARKUR, KATI ATIK TESİSİNİN TAŞINMASI, DAĞILGAN STADYUMU İYİLEŞTİRME, GALERİCİLER SİTESİ GENİŞLETME, OSB YOL GENİŞLETME, KILIÇASLAN TEPESİ YEŞİLLENDİRME, TÜRBE RESTORASYONLARI VE YAYA ÜST GEÇİTLERİ.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021