SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu Kuruldu

Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu Kuruldu

A - +

Aksaray Haberleri - 02.05.2016 - 13:39

Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu Kuruldu

Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu Kuruldu. Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan AKIN yaptığı yazılı açıklamada; Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’nün 22/12/2015 tarih ve 153/1 sayılı “Basın Sözcülüğü ile Medya İletişim Büroları” konulu genelgeleri gereğince, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu kurulmuştur.
Aksaray Adalet Sarayı 1. katında kurulan “Basın Sözcülüğü ve Medya İletişim Bürosu”ndan bizzat veya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden telefon veya mail yoluyla Aksaray merkez ve ilçeleri ile Şereflikoçhisar ilçesini kapsayan yargı çevremizde meydana gelen ve kamuoyunu ilgilendiren adli olaylarla ilgili olarak bilgi alınılabilecektir.
Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılacak basın açıklamaları da bu büro üzerinden yapılacaktır.
Yine basın kanunu gereğince; Cumhuriyet Başsavcılığı’nca verilmesi gereken basılı eserlerin bir nüshası ile yayınlanacak eserlerin bilgilendirme ve izin başvuruları bu büroya yapılacaktır.
Diğer taraftan adliyede çalışma ihtiyacı olan basın mensupları büromuzda bulunan bilgisayarlardan yararlanabilecektir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021