SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başbakan görevi iade edecek

Başbakan görevi iade edecek

A - +

Aksaray Haberleri - 18.08.2015 - 12:20

Başbakan görevi iade edecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Davutoğlu, Erdoğan ile yapacağı görüşmede hükümeti kurma görevini iade edecek.
Anayasada öngörülen 45 günlük hükümeti kurma süresi 23 Ağustos’ta sona erecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde akşam saat 19.30’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. Koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından gerçekleştirilecek görüşmede Başbakan Davutoğlu, hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iade edecek.
DAVUTOĞLU, AK PARTİ MERKEZ KARAR YÖNETİM KURULU’NU TOPLAYACAK
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümeti kurma görevini iade etmesinin öncesinde partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu’nu (MKYK) toplayacak. Davutoğlu, bu toplantıda kurmaylarıyla istişarede bulunacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu’nu AK Parti Genel Merkezi’nde saat 14.00’da toplayacak. Başbakan Davutoğlu, CHP ve MHP ile yaptığı koalisyon görüşmelerinden bir netice alınamamasının ardından hükümeti kurma görevini bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yapacağı görüşmede iade edecek. Erdoğan ile Davutoğlu görüşmesi saat 19.30’da gerçekleştirilecek. Başbakan Davutoğlu’na hükümeti kurma görevi 23 Ağustos’ta sona eriyor. Davutoğlu, partisinin kurmaylarıyla yapacağı toplantıda hükümeti kurma görevini iade etme konusunda istişarede bulunacak .

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021