SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başbakan Ahmet Davutoğlu Perşembe günü Aksaray’da

Başbakan Ahmet Davutoğlu Perşembe günü Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 28.04.2015 - 14:25

Başbakan Ahmet Davutoğlu  Perşembe günü Aksaray’da

07 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn.Ahmet Davutoğlu 30 Nisan 2015 Perşembe Günü Aksaray’a gelecek, halkımıza hitap edecektir, dedi.

Siyaseti çekişmenin, çatışmanın, gerilimin, öteleşmenin yeri olarak değil hizmet etmenin yeri olduğunu belirten Karatay, “Bu amaçla siyasetin içindeyiz İnşallah sapmadan, kırılmadan bu yönde siyasetimizi yaparız. Hizmet olunca tabi halka hizmettir esası. Halka hizmet de Hakka hizmettir” dedi.

Klasik siyaset zihniyeti ile hamasetle iş yapmadıklarını ifade eden Karatay , “Projemizi olgunlaştırır masaya koyar ve onu takip ederiz. Bunları da sizler görecek ve bizler kadar keyif alacaksınız. Aksaray’da halkın muhalefetin iddialarını ciddiye almadığını da belirten İl Başkanı, Ak Parti’nin tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da 3 milletvekilini çıkaracak güce sahip olduğunu kaydetti. Programa davetini yineleyen İl Başkanı, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn.Ahmet Davutoğlu 30 nisan 2015 Perşembe Günü Aksaray’a gelecektir. Tüm Aksaray’lı hemşerilerimiz mitingimize davetlidir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021