SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Başarının en önemli anahtarının kendinize olan ‘Güven’inizdir”

“Başarının en önemli anahtarının kendinize olan ‘Güven’inizdir”

A - +

Aksaray Haberleri - 13.03.2015 - 14:22

“Başarının en önemli anahtarının kendinize olan ‘Güven’inizdir”

Aksaray Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, 15 Mart 2015 Pazar günü üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na ( YGS ) girecek öğrencilere başarılar diledi.

15 Mart 2015 tarihinin bir “dönüm noktası” olarak algılanmaması gerektiğini belirten İl Başkanı Karatay: Sevgili öğrencilerimiz! Birkaç gün sonra gireceğiniz YGS sınavı için uzun zamandır çalışmakta olduğunuzu ve çalışmalarınız sonucunda elde ettiğiniz bilgi birikimlerinizi bu sınava aktarmak için de büyük bir sabır ve heyecanla beklediğinizi biliyoruz. Yıllardır hazırlandığınız bu sınavdan yüzünüzün akıyla başarılı bir şekilde çıkacağınıza olan güven ve inancımız tamdır. Sınava hiçbir şekilde hayatınızın dönüm noktası olarak bakmayın. Başarının en önemli anahtarının kendinize olan “güven” olduğu bilinciyle içinizdeki her türlü kaygı ve heyecanı en düşük seviyede tutun. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki bu sınav sizin kişiliğinizi değil sadece ve sadece ortaöğretim yıllarınızda edindiğiniz akademik bilgi ve birikiminizi ölçer. Yine unutmayınız ki sınav sonucunuz ne olursa olsun sizler bizim için çok değerlisiniz.

Bu arada velilerimize de çocuklarının girecekleri bu sınavda onlara şimdiye kadar nasıl destek oldularsa sınav günü ve sonrasında da aynı şekilde destek olmaları gerektiğini ifade etmek isterim diyen il başkanı, Sınav sonrasında onlardan sevginizi, ilginizi esirgemeyiniz. Çünkü onlar, göz bebeğiniz, canınız ve yaratanın sizlere birer emanetidir. Bu duygularımla sınava girecek tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diler, sınav sonuçlarının haklarında hayırlar getirmesini temenni ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021