SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başarılı sporcular altınla ödüllendirildi

Başarılı sporcular altınla ödüllendirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 17.11.2015 - 11:24

Başarılı sporcular altınla ödüllendirildi

Vali Şeref Ataklı: “Sporcularımızın başarısı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız”

ABD’nin Houston kentinde düzenlenen Havalı Silahlar Atıcılık Dünya Kupası müsabakalarında 2016 Rio Paralimpik Oyunları’na kota almayı başaran milli takım sporcularından Hakan Çevik ile Gürcistan da düzenlenen İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonasında 74 Kg´da Avrupa 2.si olan Recep Karakuş Vali Şeref Ataklı tarafından altınla ödüllendirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan beraberinde düzenlenen şampiyonlarda derece elde eden sporcu ve teknik ekip ile birlikte Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Sporcu ve teknik heyeti Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, sporcuları elde ettiği başarılarından dolayı tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Sporcu ve teknik heyet ile bir süre görüşen Vali Ataklı, Aksaray’da spor faaliyetlerinin gelişmesi sporun tabana yayılması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Vali Ataklı yaptığı açıklamada; “Bizim yapabileceğimiz şeyleri yapmaya hazırız. Bize talebinizi iletin biz sizin başarmanız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Başarı bizi mutlu eder; ülkemizi, toplumumuz mutlu eder. Aynı zamanda sizler mutlu olursunuz. Bunu sağlamak bizim hedefimiz. Sizler önemli bir iş başardınız. Engelsiz insanların yapamadığı bir takım şeyleri sizler yaptınız. O bakımdan bu başarılarınız takdire şayandır. Bu başarıların Aksaray dan gelmesini önemsiyoruz. Demek ki burada uygun altyapı ve potansiyel var. Paralimpik merkezimizin Aksaray da açtık. Burada ve dışardan gelecek yarışmacılara uygun ortamda kalmalarını sağlayacak ortam oluştu. Başarılarınızın artarak sürmesini temenni ediyor. Sizi tebrik ediyorum’dedi.

Vali Ataklı görüşmenin ardından Atıcılık Dünya Kupası müsabakalarında 2016 Rio Paralimpik Oyunları’na kota almayı başaran milli takım sporcularından Hakan Çevik ile Gürcistan da düzenlenen İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonasında 74 Kg´da Avrupa 2.si olan Recep Karakuş’u altınla ödüllendirdi. Vali Ataklı, sporcuları müsabakalara hazırlayan teknik heyette yer alan antrenörlere de çeşitli hediyeler verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021