SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Baro Yönetimi, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Baro Yönetimi, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 09.09.2015 - 17:56

Baro Yönetimi, Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Aksaray Baro Başkanı Av. Levent Bozkurt ve yönetimi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Baro Başkanı Av. Levent Bozkurt, yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyarette Aksaray’da yerel bazda gerçekleşen hizmetleri değerlendirdiler. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray halkına hizmet ederken, hedef kitlenin daha geniş kapsamlı olmasının öncelikli olduğu söyledi. Başkan Yazgı, kamu görevi üstlenen kurumların olumlu veya olumsuz her türlü görüşüne açık olduğunu ve buna önem verdiği açıkladı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Yazgı, Baro Başkanı Bozkurt ve yönetimine ayrıca teşekkür ederek “Avukatlarımız, adaleti sağlanması ve hukuksal ilişkilerin yürütülmesi gibi birçok önemli görevi icra ediyorlar. Bu bağlamda da adaletin sağlanması ve halkın adalete güveni noktasında Avukatların yeri yadsınamaz. Ayrıca geçen hafta açılan yeni Adli Yılı’nın avukat, hâkim, savcı ve tüm adalet teşkilatına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Yazgı, konuşmasının son bölümünde PKK terör örgütünün eylemlerini şiddetle kınadı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyerek bundan sorumlu olanların en kısa sürede cezalandırılması gerektiği bildirildi. Baro Başkanı Levent Bozkurt ve yönetimi de terörü kınayarak herkesi sağduyulu olmaya çağırdılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021