SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Baro Başkanından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Baro Başkanından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2018 - 10:17

Baro Başkanından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Aksaray Barosu Başkanı Av.Beytullah COŞKUN 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramının 99.Yıldönümünde yayınlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadeler yer verdi.

Şan ve şereflerle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından 19 Mayıs 1919’un 99.yıldönümü kutlu olsun. Aziz vatanımızın işgale uğradığı bir dönemde şanlı Türk tarihinden ve soylu milletimizden aldıkları güçle Samsun’da bağımsızlık meşalesini yaktıkları o kutlu günün üzerinden 99 yıl geçmiştir. Ancak geçen 99 yılda; 19 Mayıs 1919 öneminden hiçbir şey kaybetmemiş aksine zor zamanlarda Türk Milletinin hürriyet aşkının ve sarsılmaz gücünün nişanesi olarak milletimize güç vermiştir ki bunun son örneği 15 Temmuz hain darbe girişiminde bu asil ruh kendini göstermiştir.

Aziz milletimiz tarihin her döneminde karşı karşıya kaldığı zor ve sıkıntılı şartları aşmış, kara bulutları üzerinden dağıtmayı bilmiştir. Türk tarihi şanlı zaferler ve fetihlerle dolu bir kahramanlıklar tarihidir. Aziz milletimiz, tarih boyu büyük devletler kurmuş ve gittiği yerlerde iz bırakan medeniyetler oluşturmuşlardır.

Mazlum ve davasında haklı bir milletin zulme ve eziyete karşı başkaldırısı olan 19 Mayıs, soylu milletimizin gurur kaynağı olduğu kadar, dünyadaki tüm ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketidir. Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve Aksaray Barosu adına 19 Mayıs 1919’un; 99. yıldönümünde aziz milletimizin ve Türk gençliğinin Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021