SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Barış İçin Müzik Erasmus+ Projemizin Açılış Toplantısı Yapıldı

Barış İçin Müzik Erasmus+ Projemizin Açılış Toplantısı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.12.2017 - 13:41

Barış İçin Müzik Erasmus+ Projemizin Açılış Toplantısı Yapıldı

İspanya Ulusal Ajansı tarafından koordine edilen Erasmus+ KA201 Stratejik Ortaklıklar kapsamında Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de ortağı olduğu “Music for Peace” (Barış için Müzik) projemizin açılış toplantısı İspanya’da gerçekleştirildi.
Barışa atılacak adımda müziğin öneminin ön plana çıkartıldığı projede İspanya, İtalya ve Türkiye’den proje ekiplerinin; iki yıl boyunca barış temasının müzik derslerine entegrasyonu ve müfredat geliştirme konularında çalışmalar yapması planlanmaktadır.
Yapılacak çalışmalar ve proje etkinlikleri sonucunda ortak ülkelerin kendi kültürlerinde savaş ve barış temasını işleyeceği bestelerin yer alacağı bir müzikal CD ve bu müzikal eserlerin sınıf içi etkinliklerinin yer alacağı proje çıktıları hazırlanacaktır.
Proje sayesinde özellikle savaş ve buna bağlı mülteci hassasiyetine sahip ülkelerde yaşayan gençlerin savaşa ve sonuçlarına dair bir öngörü oluşturması amaçlanmaktadır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021