SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Balıkersirli Özel Sporcular Başkanı Ziyaret Etti

Balıkersirli Özel Sporcular Başkanı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 25.05.2015 - 11:43

Balıkersirli Özel Sporcular Başkanı Ziyaret Etti

Türkiye Okullar arası Özel Sporcular Atletizim Şampiyonası’na katılmak için Aksaray’a gelen Balıkesir Burhaniyeli özel sporcular ve teknik heyeti, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti.

Burhaniye Cumhuriyet Ortaokulu Özel Sporcularının antrenörü Deniz Erenoğlu ile Beden Eğitimi Öğretmeni Güngör Erenoğlu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın selamını ileterek, içinde yöresel zeytinyağı, agora, zeytin, zeytin kolonyası ve zeytin sabununun yer aldığı hediyeyi takdim ettiler.

Antrenör Deniz Erenoğlu, takımda yer alan sporcularının Türkiye şampiyonu ve Türkiye derecesi olan sporculardan oluştuğunu ifade ederek Aksaray’da ki müsabakalarda da bu başarıları taçlandırmak istediklerini kaydetti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Burhaniye Cumhuriyet Ortaokulu Özel Sporcularını ve antrenör Deniz Erenoğlu’nu daha önce elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Başkan Yazgı, kendisini ziyaret gelen Burhaniyeli sporculara çeşitli hediyeler vererek, sporcuların isteği üzerine birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021