SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Balcı Köyünde Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Balcı Köyünde Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

A - +

Aksaray Haberleri - 11.09.2015 - 15:17

Balcı Köyünde Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Balcı Köyü Muhtarlığı tarafından bugüne kadar hayatını kaybeden ve son terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için mevlit okutuldu.

Cuma namazının öncesinde köyde bulunan 3 camide başlayan mevlit programında Müftülük görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim okundu dualar edildi.Mevlit Programına Ortaköy İlçe Kaymakamı Mustafa Can,İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Aykan ve İlçe Karakol komutanı Ömer Kaştaş ve Kamu Kurum müdürleri de katıldı. Program ile ilgili olarak gazetecilere açıklamada bulunan Balcı Köyü Muhtarı Yusuf Sevimli “İnşallah okuttuğumuz Kur’an-ı Kerim ve dualar Allah katında kabul olur” dedi.

Sevimli, “Bugün burada şehit olan asker, polis ve sivillerimiz için mevlid-i şerif programı düzenledik. Biz köy halkı ve muhtarlık olarak elimizden bu kadarı geliyor. Gücümüz bu kadarına yetiyor. Şehitlerimiz bizlere haklarını helal etsinler. Sözün son noktasınayız. Söylenecek bir söz kalmadı. İnşallah bu son olur. Bir daha bu acıları yaşamayız. Allah bu acıları da bizlere yaşatmasın” dedi.

Mevlit programın katılanlara meyve suyu ve kek ikram edildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021