SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Baki bir gençlik yoktur, örnek alınacak büyüklerimiz var

Baki bir gençlik yoktur, örnek alınacak büyüklerimiz var

A - +

Aksaray Haberleri - 02.05.2015 - 20:36

Baki bir gençlik yoktur, örnek alınacak büyüklerimiz var

Aksaray Ak Parti İl Kadın Kolları başkanı Hediye Pak, kadın kolları yönetim kurulu üyeleriyle birlikte her Cuma gerçekleştirmek üzere karar aldığı Huzurevi ziyaretini bu Cuma’da gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.

Hürmetin en güzelini hak eden yaşlılarımız için haftalık olarak her aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü kapsamında bulunan huzur evi, kadın sığınma evi ve çocuk evlerine yapılacak ziyaretler kapsamında bu hafta huzur evine ziyaret gerçekleştirdiklerin belirtti. Yaptıkları ziyarette kadın kolları üyelerimizin amacı bir hayır duasını alıp mahzunlaşmış yüreklerine bir nebze olsun su serpmek, yüzlerine tebessüm kondurmaktır, dedi.

“Bizler buradayız sizlerin manevi evlatlarınızız. Sizleri yalnız bırakmayacağız” diyen Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak talip olunan yer gönüller olunca geriye kalan her şey geçersiz bahaneler olur. Yaşlılarımız için her Cuma huzur evimizi ziyaret edip kendi yüreklerimizi de tazeliyoruz. Baki bir gençlik yoktur örnek alıp AK kadrolar olarak kendimizi millete, vatana hayırlı işler yapmaya adıyoruz.

Kadın şefkat ve merhametiyle yapılan bu ziyaretler Kadın Kolları Üyelerinin hassasiyetlerini gözler önüne seriyor diyen Pak, Gelin birlik olalım daha yaşanabilir bir dünya için gencinden yaşlısına el ele yürüyelim, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021