SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bakanlar Rektör Şahin’i Ziyaret Etti

Bakanlar Rektör Şahin’i Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 05.09.2015 - 17:10

Bakanlar Rektör Şahin’i Ziyaret Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ile beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i ziyaret etti.

Bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere memleketleri Aksaray’a gelen Bakanlar, Rektör Şahin’le de görüşerek, yeni görevinde başarılar dilediler. Kurulduğu günden buyana ASÜ’yü takip ettiklerini ve üniversitenin şu ana kadar son derece hızlı bir büyüme ivmesi yakaladığını kaydeden Bakanlar, son olarak Tıp Fakültesi’nin kurulmasıyla, bu büyümenin daha da hızlanacağını belirttiler. Tıp Fakültesi’nin geleceğine ilişkin yapılması gerekenler hususunda kısa bir sunum yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ise, Aksaray’ın yıllardır en büyük beklentilerinden olan Tıp Fakültesi’nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Şahin daha sonra öğrenci sayısı, bu yıl öğrenci alacak yeni bölüm ve programlar, İlçelerdeki okullar ile üniversitede devam eden diğer yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.

Bakanların Rektörlük ziyaretine Vali Şeref Ataklı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekili Nevzat Palta ve üniversite yöneticileri iştirak etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021