SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bakan Aşçı’dan Irak’ta Kaçırılan İşçilerle İlgili Açıklama

Bakan Aşçı’dan Irak’ta Kaçırılan İşçilerle İlgili Açıklama

A - +

Aksaray Haberleri - 12.09.2015 - 19:44

Bakan Aşçı’dan Irak’ta Kaçırılan İşçilerle İlgili Açıklama

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Irak’ta kaçırılan Türk işçilerin kurtarılması için girişimlerin sürdüğünü söyledi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, beraberinde Adalet Bakanı Kenan İpek ile Konya’da şehitlerin cenaze törenine katıldıktan sonra kayınpederi vefat eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun’a taziye ziyareti için Aksaray’a geldi. Burada Bakan Alaboyun ile görüşen Bakan Aşçı, taziye ziyaretinin sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Irak’ta kaçırılan işçilerle ilgili gerekli girişimlerin yapıldığına dikkat çeken Bakan Aşçı, “İşçilerimiz ile ilgili olarak devletimizin girişimleri devam ediyor. Ancak şu ana kadar kendilerinden bir kesin netice alamadık. Dünde görüntüleri zaten yayınlandı. Devletimiz girişimlerini devam ettiriyor. İnşallah yakın zamanda kurtulacaklardır. Arkadaşlar bu işler resmi olarak devam ediyor. Dolayısıyla öncelikle onların can güvenliği önemli. Şu anda onların can güvenliğini tehlikeye düşürecek bir açıklamada ben bulunmak istemiyorum. Onları sağ salim kurtarmayı düşünüyoruz. Kıllarına zarar gelsin istemiyoruz. Tıpkı gümrük memurlarında olduğu gibi. Bakın 28 gün tutsak olan arkadaşlarımız vardı, 17 gün tutsak kalanlar vardı, elhamdülillah onlar sağ salim ülkemize geldiler, vatanlarına, şimdi aileleriyle beraberler. İnşallah işçilerimiz de sağ salim gelecekler” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021