SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Baba, Aileyi Bir Arada Tutan Manevi Güçtür

Baba, Aileyi Bir Arada Tutan Manevi Güçtür

A - +

Aksaray Haberleri - 19.06.2015 - 15:25

Baba, Aileyi Bir Arada Tutan Manevi Güçtür

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Babalar günü münasebetiyle yayımladığı mesajında; Baba’nın aile içinde saygı, sorumluluk, güven ve güvencenin sembolü olduğunu belirtti.

Başkan Yazgı, mesajının devamında “Toplumumuzun çekirdek yapısını oluşturan aile, her zaman kültürümüzde önemli bir değere sahip olmuştur. Çünkü değerlerimiz ile birlikte örf, adet ile gelenek ve göreneklerin geleceğe aktarmamızda ailenin varlığı yadsınamaz. Baba ise aileyi birada tutan manevi bir güçtür. Babanın aileyi bir arada tutan manevi bir güç olduğunu düşünürsek babanın ailede üstelendiği görev itibarıyla kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılmasında önemli bir rol üstlenmiştir” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Yazgı, mesajının son bölümünde geçmiş kültürümüzde olduğu gibi bugünde toplumumuzda Babanın aile içinde saygın bir yere sahip olduğunu söyleyip, “Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü zorluğa göğüs gererek ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu gören babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamanın çabası içerisindedir. Bu bağlamda toplumumuzdaki tüm Babaların, Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021