SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aziz Hatıralarını Asla Unutmayacağız

Aziz Hatıralarını Asla Unutmayacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 14:43

Aziz Hatıralarını Asla Unutmayacağız

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Polat, mesajında “20. Yüzyıl başlarında, Çanakkale’de bu milletin -yedi düvele- dünyanın en güçlü devletlerine karşı verdiği destansı, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesi; dünya tarihinin yeniden yazılmasına sebep olmuştur.

Çanakkale, bastığımız yerlerin topraktan öte; binlerce insanın cesaretiyle, gücüyle ve azmiyle nasıl ‘vatan’ toprağına dönüştüğünü bizlere anlatan destansı bir zaferdir. Türk milleti Çanakkale’de elde ettiği üstün başarısı ile tüm dünyaya, bağımsızlığı ve vatan toprağı söz konusu olduğunda, karşısında hiçbir gücün duramayacağı mesajını en açık şekilde vermiştir. Bilinmeli ki, geçmişten ibret alarak Çanakkale ruhunu canlı tuttuğumuz müddetçe ulaşamayacağımız hedef, başaramayacağımız iş, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur.

Vatanımızın neredeyse her karışında yatan şehitlerimiz şundan emin olmalıdır ki kanlarıyla suladıkları bu vatan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak gelecek nesillere bırakılacaktır. Türk milletinin kahraman kadınları olarak bizlerin, Şehitlerimiz ve Gazilerimizin aziz hatıralarını asla unutmayacağını bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Bu inançla Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünü kutluyor, üzerinde huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu vatan topraklarını bizlere emanet eden Aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021