SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aydoğdu, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile Bir Araya Geldi

Aydoğdu, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile Bir Araya Geldi

A - +

Aksaray Haberleri - 08.11.2018 - 18:30

Aydoğdu, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ile Bir Araya Geldi

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli nezdinde gerçekleştirilen bir çalışma ziyaretinde Aksaray ilinin sorunları masaya yatırıldı.

Aksaray için hayati önemi olan sorunlar, bilhassa su sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunda ve bazı çözümlerde mutabık kalındı. DSİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar gündeme geldi. Aksaray şehir merkezinin içme suyu temininde devam den inşaatta son aşamaya gelindiği memnuniyetle tespit edildi.

Aksaray’ın tarımsal sulama ihtiyacı konusunda alternatif imkânların değerlendirilmesi için Sayın Bakan’ın olumlu yaklaşımı ve ilgili birimlere çalışılması için talimatı gerçekleşti.

Cengiz Aydoğdu, Sayın Pakdemirli’nin konuya ve ilimiz plan ve projelerine yaklaşımı hususunda memnuniyetine dile getirerek, kendilerine teşekkürlerini ileterek Sayın Bakan Pakdemirli’yi Aksaray’a davet etti.

Aralık ayının ilk yarısında Aksaray’da bir Tarım sorunları çalışması için mutabık kalındı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021