SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Av.Sinan Özkan’a, yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Av.Sinan Özkan’a, yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 04.11.2017 - 7:34

Av.Sinan Özkan’a, yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Aksaray Barosu Başkanı Av.Beytullah COŞKUN yaptığı açıklamada; Baromuz üyesi Av.Sinan ÖZKAN’ın evinin önünde park halinde bulunan aracına yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz.
Hak arama özgürlüğünü kullanmada ve adalete erişimdeki temsilci olan avukatlara yapılan saldırı sebebi ne olursa olsun asla kabul edilemez.
Aksaray Barosu olarak her koşulda savunmanın yılmaz bekçileri olan avukatlara karşı yapılan baskı, tehdit ve saldırıların her zaman karşısında yer alacak ve mücadele vereceğimizi bir kez daha hatırlatmak isteriz.
Bu çirkin saldırı meslektaşımıza değil bağımsız yargıyı temsil eden avukatlara, yargıya ve hukuka yapılmış bir saldırıdır.
Aksaray Barosu olarak meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, saldırganların bir an önce bulunması adalet önüne çıkarılması, saldırıya ilişkin sürecin takipçisi olacağımızı meslektaşlarımızın ve kamu oyunun dikkatine sunarız.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021