SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ATSO Üyeleri Seramik Fuarına Katılım Gösterdi

ATSO Üyeleri Seramik Fuarına Katılım Gösterdi

A - +

Aksaray Haberleri - 11.02.2019 - 12:21

ATSO Üyeleri Seramik Fuarına Katılım Gösterdi

Türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarına (UNICERA), 130 ülkeden 20 bini yabancı olmak üzere toplamda 85 bin alıcının katılım gösterdiği fuarı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri de ziyaret etti.

Seramik Fuarının önemine vurgu yapan, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergilendiği UNICERA Fuarı, sektöre yön veren markaların yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yapmaktadır.

İtalya, İspanya, Almanya başta olmak üzere, Portekiz, Mısır, Hindistan, Çin, Tayvan, Sırbistan ve İran’dan gelecek olan firmalar, UNICERA’da yeni ürün ve modellerini sergilemekte ve Fuar, sektörün geleceğini yakından ilgilendiren çok sayıda etkinliği de içinde barındırmaktadır.

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergilendiği UNICERA’da, sektöre yön veren 350 firma, 1200’ün üzerinde markası ile yer alırken bizlerde üyelerimiz ile birlikte bu önemli fuara katılım gösterdik” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021