SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ATB’den Bakan Tüfenkçiye Hayırlı Olsun Ziyareti

ATB’den Bakan Tüfenkçiye Hayırlı Olsun Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 21.12.2015 - 13:10

ATB’den Bakan Tüfenkçiye Hayırlı Olsun Ziyareti

Bakan Tüfenkçi Aksaray’ın Mega Projelerinden Olan Tarım Ticaret Merkezi Alanı’nın Açılışına Katılacak

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Beraberinde, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hasan Kurt, Ziraat Mühendisi Mustafa Aydın, Naci Duman, Raşit Oğuz, Meclis Üyeleri Mehmet Ekici, Ali Hakan Acar ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Ticaret Borsası Faaliyetlerini, Projelerini ve Aksaray’ın tarımsal ve hayvansal potansiyeli hakkından Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Füfenkçi’ye bilgiler aktardı. Başkan Özkök gereve geldikleri ilk günden bu zamana kadar Aksarayda bir çok önemli projelere imza attıklarını ifade ederek Bakan Tüfenkçiyi yakın zamanda yapımı tamamlanacak olan bölgenin en büyük Tarım Ticaret İhtisas Merkezi Alanı’nın açılışına davet etti. Daha sonra Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Meclis Üyeleri Bakan Tüfenkçi ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Bakan Tüfenkçi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Ben başkanıma ve sizlere gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle borsalarımızın illeri ile bütünleşmesi, şehrinin sorunlarına duyarsız kalmaması bizim temel amaçlarımızdan birisidir. Biz hep şuna inandık; esnaflarımız, tüccarlarımız, çiftçilerimiz, üreticilerimiz, bu memleketin gerçek sahipleri ve sağ duyulu insanlardır. Türkiye’nin 1 Kasımdan itibaren yakalamış olduğu istikrar ve güveni inşallah bozmaya çalışanlara fırsat vermeden birliğimizi, beraberliğimizi koruyarak ülkenin küresel refahtan daha fazla pay alabilmesi için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. Biliyorum ki sizin yapmış olduğunuz faaliyetlerle elinizi sizler taşın altına koymuşsunuz. Bize düşen ise sizleri desteklemek önünüzü açmak, bizler sizin yapacağınız güzel işlerde herzaman yanınızda olacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Ülke çapında görmüş olduğumuz teveccüh, Aksaray’ın vermiş olduğu destek ve Aksaray’ın büyüyen ekonomisine sizlerin verdiği katkılar yatsınamaz. Özellikle borsanın göstermiş olduğu faaliyetler, bizlerin lisanslı depoculuğu biraz daha geliştirip borsaların bunun piyasasında da etkin rol oynaması için TOBB ile beraber çok güzel çaşlışmalarımız olacak. Bizim temel amacımız buradaki ticaret erbablarımızı, çiftçimizi korumak olacaktır. Çiftçimizin gelişimi, üretiminin arttırılması borsalarda işlem yapan tüccarlarımızın sayılarının artmasını amaçlıyoruz. Biliyorum ki sizler aynı zamanda çitçi ve üreticisiniz. Bu noktada sizin gayretleriniz, üretimini ve ticaretini yapmanız sorunların bir çoğunu yerinde görüp çözüm önerinide sunmanız anlamında birebir etkili olduğunuza da inanıyorum. Tabandan gelen arkadaşlarımızın sorunlara bakışı ilre bir muhtahsilin sorunlara bakışı arasında zaman zaman uygulamadan doğan farklılıklar meydana gelebiliyor. Kuralları çok güzel koyabilirsiniz ama onun neticesini sahada alamazsınız. Bizlerin bakanlık olarak sizlele çok yakın temas içerisinde ve fikir alışverişinde olmamız lazım. Onun için bu bakanlık her zaman sizlere açıktır. Ben genel müdürlerime de talimat verdim. Gelen arkadaşlarımıza sorunlaının çözümü için bütün çalışanlarımızla gayretkar olacağız. Ben tekrardan bu nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalaın ardından Başkan Özkök Bakan Tüfenkçiye Aksaray’ a özgü taşpınar halısı hediye etti.

ATB’den Bakan Tüfenkçiye Hayırlı Olsun Ziyareti (2)

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021