SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Atatürk Ölmedi Notlu Şüpheli Çanta

Atatürk Ölmedi Notlu Şüpheli Çanta

A - +

Aksaray Haberleri - 04.08.2015 - 10:30

Atatürk Ölmedi Notlu Şüpheli Çanta

Aksaray’da bir minibüsün yan aynasının üzerine bırakılan çanta ile cam sileceğine kıstırılan ve üzerinde Atatürk Ölmedi şarkısının bir kıtası yazılı not polisi alarma geçirdi.
Olay, Taşpazar Mahallesi 860 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali İhsan Kaynak (46), sabah işine gitmek için minibüsünün yanına geldi. 68 HU 823 plakalı minibüsüne geldiğinde aynasında bir çanta ve cam sileceğine sıkıştırılmış bir not gördü. Ardından minibüse binmekten vazgeçen Kaynak, durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolları yaya ve araç trafiğine kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen Bomba İmha Uzman ekibi özel kıyafetini giyerek şüpheli çantaya yaklaştı. Çanta üzerinde bir süre inceleme yapan Bomba İmha Uzmanı, elindeki bıçakla çantayı delerek açtı. Çantanın içinde çok sayıda evrak çıkarken, notta Atatürk Ölmedi şarkısının bir kıtası olan, ‘Türklüğe güç veren devrimler senin. Yurduma çizdiğin aydın yol senin. Gençlik senin, sen gençliğinsin. Ölmedin ölmezsin, ölmedin ölemezsin’ yazdığı görüldü.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021