SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Atalay Atso’ya Ekibiyle Aday

Atalay Atso’ya Ekibiyle Aday

A - +

Aksaray Haberleri - 14.09.2017 - 18:05

Atalay Atso’ya Ekibiyle Aday

Ekim Ayının ilk haftasında yapılması planlanan Aksaray Ticaret Odası seçimlerinde Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ile Mustafa Demiray ve Fatih Yağlı 8. Meslek Komitesi’nden aday olduğunu duyurdu.
Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay ve ekibi Mustafa Demiray ile Fatih Yağlı , ATSO seçimlerinde 8. Meslek Komitesi adayı olduklarını açıkladı. Sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada “Kıymetli Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerimiz, değerli dostlarımız, iş paydaşlarımız, Ekim ayının ilk haftasında yapılması planlanan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerine 8. Meslek Komitesi’nden adaylığımızı taktirlerinize sunuyoruz. İlimizin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Sanayi ve Ticaret Odası seçimlerinde; sürekli büyümekte ve gelişmekte olan şehrimizin; ekonomisine, sanayisine, ticaretine önemli katkılar sağlayacak, ufku, misyonu, vizyonu geniş yönetici ve iş adamlarımızla aynı çatı altında bir araya gelmeyi temenni ediyoruz. Adil ve dostça bir yarış olmasını umduğumuz seçimlerin değerli üyelerimize, iş arkadaşlarımıza, şehrimize ve halkımıza hayırlar getirmesini dileriz” denildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021