SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASÜ’de Öğretmenler Günü Kutlama Programı Yapıldı

ASÜ’de Öğretmenler Günü Kutlama Programı Yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 26.11.2015 - 15:56

ASÜ’de Öğretmenler Günü Kutlama Programı Yapıldı

Aksaray Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü tarafından organize edilen, Aksaray Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.

İlkokul öğretmenini kürsüde telefonla arayarak öğretmenler gününü kutlayan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Yusuf Şahin, “İlk izlenimler aynı zamanda hayata bakışınızı da etkiler; öğretmenlerimiz, kendilerine emanet edilen öğrencilerini günün şartlarına uygun şekilde her türlü bilgi ve becerilerle donatarak geleceğe hazırlamaktadır. Bugünlere gelmemize vesile olan öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Rektör Şahin’in konuşmasının ardından öğretmenler gününe özel Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Pınar Şahin tarafından piyano resitali verildi.

Prof. Dr. Süleyman Tarman’ın sunuculuğunu yaptığı programa Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, Aksaray Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aksaray Üniversitesi Akademik, İdari personeli ve öğrenciler katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021