SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASÜ’de Lösev ve Çalışmaları Tanıtıldı

ASÜ’de Lösev ve Çalışmaları Tanıtıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 24.12.2015 - 10:32

ASÜ’de Lösev ve Çalışmaları Tanıtıldı

“Kampüs’te LÖSEV” isimli tanıtım programında konuşan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hastalığın büyük bir imtihan, sağlığın büyük bir nimet olduğunu söyledi.

Okutman Emrah Hakman’ın önderliğinde düzenlenen etkinlikte, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) ve etkinliklerine dikkat çekildi. Rektör Şahin, LÖSEV’in çok önemli faaliyetlerde bulunduğunu söyledi ve yapılan çalışmanın toplumsal bakımdan önemli destekler gördüğünü kaydetti. Konuşmasında sağlıklı yaşamın önemine temas eden Rektör Şahin, öğrencilere iyilik yapma ve faydalı olma tavsiyesinde bulunarak, “Gerek üniversite içinde, gerekse üniversite dışında LÖSEV’in etkinliklerine katkı vermek, iyilik yapmak, insanların hayatlarına pozitif değer sunmak kişiyi geliştirir ve mutlu eder” dedi. LÖSEV Gönüllüsü Okutman Emrah Hakman ise ilk kez bağış yaptıkları günden sonra LÖSEV’le çalışmaların başladığını belirterek, “Bağış yapmak ve bağış yapmanın ötesinde insanlara faydalı olmak… Yardım etmek bizim kültürümüzde, ahlakımızda dinimizde ve tarihimizde var. Yardım sadece parayla olacak diye bir şey yok. Etrafımızda muhtaç olanları asla unutmayalım” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından LÖSEV Genel Merkez Halkla İlişkiler Birimi Çalışanı Can Öney, kurum ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021