SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASÜ Rektörü Kurul Toplantısında Akademisyenleri Dinledi

ASÜ Rektörü Kurul Toplantısında Akademisyenleri Dinledi

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2015 - 9:24

ASÜ Rektörü Kurul Toplantısında Akademisyenleri Dinledi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, üniversite-şehir ilişkilerinin geliştirilmesi adına yapılan çalışmaları önemsediklerini belirtti.

Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen Akademik Kurul Toplantısı’na katılan Rektör Şahin, burada akademisyenlerin sorunlarını dinledi, çözüm yollarına dair istişarelerde bulundu. Yeni akademik yılın hayırlar getirmesini dileyen ASÜ Rektörü, elbirliği ile üniversiteyi bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak arzusunda olduklarını söyledi. Eğitim Fakültesi’nde okutulan “Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi”nin çok önemli ve güzel hizmetlere vesile olduğunu kaydeden Şahin, “Bu kapsamda şehrimizin farklı bölgelerindeki ilk ve ortaokullara kütüphaneler kuruluyor. Bu çalışma, üniversite-şehir bütünleşmesinin güzel örneklerindendir. Bu ve benzeri çalışmaların artarak devam etmesi için, elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda, Eğitim Fakültesi’nin bitme aşamasına gelen yeni binalarına taşınma ve eksiklerin giderilmesi gibi hususlar konuşuldu; Rektör Şahin, akademisyenlerden gelen sorulara yanıt verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021