SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASÜ Erasmus Performansı ve Hibe Dağılımında Birinci

ASÜ Erasmus Performansı ve Hibe Dağılımında Birinci

A - +

Aksaray Haberleri - 29.09.2015 - 14:41

ASÜ Erasmus Performansı ve Hibe Dağılımında Birinci

AB Komisyonu tarafından 2015-2016 Akademik Yılı Erasmus Programı için ülkelerin Ulusal Ajanslarına aktarılan hibeler belli oldu. Hibeler, üniversitelerdeki Erasmus Ofislerinin performanslarına göre dağıtılıyor.

2006’da kurulan üniversiteler arasında yer alan Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Erasmus Ofisi performansı ve hibe dağılımı bakımından birinci sırada yer aldı. ASÜ, yaşıtları arasında birinci sırada yer almasının yanı sıra, kendinden önce kurulan daha kıdemli üniversitelerin büyük çoğunluğunun da önünde yer alıyor. Her yıl hızlı bir ivme ile artan “Erasmus Giden Hareketlilik” sayıları, ASÜ öğrencilerinin ve personelinin uluslararası eğitim deneyimi, akademik çalışma ve kişisel gelişimleri açısından pozitif etki oluşturuyor. Erasmus+ Programı kapsamında 2009 yılından beri ASÜ’den toplam 180 öğrenci ve 145 personel eğitim, staj ve ders verme faaliyetlerinde bulundu.

ASÜ’nün Erasmus Programı kapsamında toplam 19 farklı AB ülkesindeki 60 üniversite ile ikili anlaşması bulunuyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021