SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ASÜ Azerbaycan’daki Fuarda Dünyaya Tanıtıldı

ASÜ Azerbaycan’daki Fuarda Dünyaya Tanıtıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.11.2015 - 17:12

ASÜ Azerbaycan’daki Fuarda Dünyaya Tanıtıldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Fuarı”nda dünyaya tanıtıldı.

Lise son sınıfta okuyan ve liseden mezun olmuş olan öğrencilere üniversitelerin sunduğu imkânların tanıtıldığı fuarda, ASÜ standı büyük ilgi gördü. Aksaray’ın gerek coğrafi konumu, kültür ve tarihi, gerekse bir öğrenci için sunduğu sosyal imkânların tanıtıldığı fuara dünyadan 87 üniversite ve eğitim kurumunun temsilcileri iştirak etti. Fuara katılan ve kısa bir değerlendirme yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, ASÜ’de uluslararası öğrenci sayısının her geçen yıl biraz daha arttığını, geçen yıl 440 civarında olan sayının bu yıl 700’e yükseldiğini, önümüzdeki yıl ise bin rakamına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. ASÜ’nün ve Aksaray’ın tanıtımının yapılabileceği fuarlara katılımın süreceğinden söz eden Rektör Şahin, “Hedefimiz öğrenci sayısını ve ülke çeşitliliğini arttırmaktır. Bunun için gereken çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Azerbaycan’daki fuarda ASÜ’yü, Rektör Şahin’le birlikte Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şen ve Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Öğretim Görevlisi Muhammet Gümüşsoy temsil etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021